Geurkaarten

Een geurkaart is zeer geschikt voor in jouw kledingkast, schoenenrek, tas, auto’s of bijvoorbeeld in je koffer. Het geeft een heerlijke geur waar je 8-12 weken van kunt genieten. De geurkaarten komen uit de collectie van het Italiaanse merk Le Essenze di Elda en zijn gemaakt van een speciaal rubber, wat zorgt voor een geleidelijke afgifte van de geur.

Show Filters

De kaart geeft uw kleding een delicaat tintje en verspreid een aangename geur. Ideaal zelfs voor gebruik in kleine ruimtes zoals schoenenrekken, auto’s, wc’s, rugzakken, tassen en koffers.

De heerlijk geurende kaarten van Le Essenze di Elda zijn gemaakt van een speciaal rubber. Dit zorgt voor een geleidelijke afgifte van de geur. Je kunt ongeveer 8-12 weken genieten van de geur. Daarna is het mogelijk om de kaart op te frissen door met een druppel wasparfum in te wrijven.

Haal de kaart uit het beschermende zakje en plaats deze in lades, kleerkasten, schoenenrekken, tassen, koffers, enz. Het parfum omhult alles van binnen en geeft lang een aangenaam fris en schoon gevoel.

De kaartjes zijn direct in de lades te plaatsen. Of hang ze op aan het speciale lint. Bijvoorbeeld aan een kleerhanger of badkamer.